slmt dtg


Saturday, January 5, 2013

Kerjaku

Assalamualaikum....
Alhamdulillah..syukur pada Allah kita Masih lg bernafas Dibumi Allah ni...berjumpa lagi dalam blog kesayanganku..hihihii..time rajin hapdate..time malas biar ke..Ada aku kesah..hahahaha..gelak jahat jap..maaf la bukan taknak hapdate blog..skarang eena cbuk ckit..biasa lah bisnes kecik kecilan ni..tak sempat nak buka blog..eena skarang jual nasi,Kek,kuih2..tak la banyak sangat..sikit2 je..nak hilangkan boring ..buleh lah kan..alhamdulillah..syukur pada Allah..sembutan agak menarik gak la..memang tak tahu nak ucap apa pada kawan2 yg sentiasa beli makanan dengan eena..Tima kasih tak terhingga atas sokongan kawan2 semua..inshaallah..eena Akan perbetulkan lagi yang mana salah..semoga semua berpuas hati...Dari jual nasi kat umah..skarang eena Dah start jual kat pasar malam..best pulak rasa..tapi bukan selalu eena jual..time hubby cuti..free tak buat apa2..eena jual la..hubby pun sentiasa bagi semangat buat eena..minggu depan Ada lagi pasar malam..inshaallah..mungkin eena jual kot..harap2 semua berjalan lancar...nanti free eena masukkan pic makanan yang eena jual ek..onkes la next time jumpa lagi..babai semua..tima kasih pada kawan2 yang Sudi melawat umah eena yang tak seberapa ni:))

No comments:

Post a Comment

Post a Comment